Cykelregistreringer

Som en del af Aarhus Cykelby og EU-projektet RADICAL tilbydes i en forsøgsperiode en cykelservice med grønt lys i ét udvalgt kryds i Aarhus. Den er en del af arbejdet med at gøre det nemmere og hurtigere at komme rundt på to hjul i Aarhus.

Cykelservicen er installeret i krydset Åboulevarden - Christiansgade/Grønnegade. Der er 200 cyklister, der har fået monteret en rfid-chip i deres forhjul. Chippen kommunikerer med to læsere placeret på Christiansgade og Grønnegade og giver så vidt muligt cyklisten grønt lys.

Forsøgsperioden er 17.april 2015 - 1.april 2016.

Link til cykelservicen: http://www.aarhus.dk/cykelservice

Dette datasæt er tæt knyttet til Cykel-antenner

Data og ressourcer

Yderligere info

Felt Værdi
Forfatter Aarhus Kommune
Vedligeholdes af Hans Jákup Danielsen
Version 1.0
Last Updated September 13, 2018, 08:05 (UTC)
Oprettet December 7, 2016, 11:53 (UTC)
Anonymisering De cyklister, der er med i forsøget, har fået monteret en RFID-chip (UHF) på deres forhjul. Hver chip har et unikt ID, som kun kendes af ejeren på cyklen. ID er ikke inkluderet i datasættet, kun antenne id og tid stempel.
Historik Det er muligt at hente historiske data f.o.m. den 17. april 2015. Data gemmes løbende.
Indsamlingsformål Formålet med indsamlingen af cykelregistreringer er bedre at kunne analysere Aarhus som en cykelby, og dermed at kunne forbedre cykeloplevelsen i Aarhus.
Opdateringsfrekvens Cykelregistreringer opdateres i realtid, når de bliver registreret ved de to cykellæsere på Christiansgade og Grønnegade
antenna_id hexadecimal
timestamp YYYY-mm-dd hh:MM:ss